Hirdetés

A Sabatonnal zúz a World of Tanks új eseménye

|

Kiakasztja a metal-mérőt a Spirit of War event.

Hirdetés

Az utóbbi időben nincs jó szériában a fehérorosz Wargaming, hiszen a World of Warships háza táján folyamatosan áll a bál, most éppen a Missouri csatahajó elbaltázott visszatérése és az egyik fejlesztő hajmeresztő magánakciója miatt.

Az összképen talán javíthat egy cseppet a 2010-ben megjelent nagyobb testvér, a World of Tanks, amely a következő napok során egy minden nemében zúzós eseménnyel igyekszik kedveskedni a játékosoknak.

Hirdetés

A nemrég meghirdetett Spirit of War event a power metal világából hívott erősítést, az 1999 óta aktív svéd Sabaton képében, akik headbanges körökben jól ismertek a háborús hősiességet feldolgozó munkásságukról, olyan dalokkal, mint a Panzerkampf, a Bismarck vagy a Defence of Moscow.

A World of Tanks kedvéért most egy vadonatúj számmal jelentkezett a banda: a Steel Commanders szövege teljes egészében a tankos téma körül forog, olyan nélkülözhetetlen kulcsszavakkal, mint a Patton, az El-Alamein, vagy a Leopard.

A Grammy-díjas csellistát, Tina Guót is felvonultató dalhoz természetesen klip is készült, telis-tele füstokádó acélszörnyekkel, melyek látványa tényleg meghozza az ember kedvét az akcióhoz.

Ez azonban nem minden, mivel a Sabaton adja a legénységet a játék legújabb tankjában, a Strv K-ban, ami a maga különleges kialakításával egy északi motívumokkal díszített lovagi páncélt idéz. A banda egyedi szinkront is készített a szerephez, a Wargaming ígérete szerint telis-tele Easter eggekkel.

A Strv K egyben a játék első, Tier IX-es prémium tankja, így mindenképp érdemes lesz megszerezni az augusztus 27-től szeptember 6-ig tartó esemény teljesítésével. Egyébként nem ez az első eset, hogy a páncélos témáért lelkesedő Sabaton összefogott a Wargaminggel, hiszen már 2017-ben is kaptak egy saját tankot, a Primo Victoriát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)