Hirdetés

A Sony megmutatta, hogyan fog kinézni az egyik PlayStation-exkluzív játék filmváltozata

|

A CES-en tartott sajtókonferencián kaptunk egy kis ízelítőt az adaptációból.

Hirdetés

A Sony több újdonságot is felvonultatott a technológiai újdonságokat fitogtató las vegas-i rendezvényen: az egyik közülük a Hondával közös elektromos autó, az Afeela, amibe a Microsoft szállítja a mesterséges intelligenciát, és egy PS5-ös kontrollerrel irányították a színpadon, de nagyon érdekes a 3D-vel foglalkozó szakembereket megcélzó kreatív headset is. Az eseményen azonban felbukkant egy olyan projekt is, amire senki sem számított. 

Jól tudjuk, hogy a Sony videojátékainak feldolgozásait felügyelő PlayStation Productions számos vasat tart jelenleg is a tűzben, mint amilyen az élőszereplős God of War sorozat, a netflixes Horizon Zero Dawn széria, a Days Gone és Ghost of Tsushima filmek, vagy éppen a Tom Holland-féle Uncharted folytatása, de formálódik egy elfeledett gyöngyszem filmváltozata is. 

Hirdetés

A Gravity Rush 2012-ben jelent meg PlayStation Vitára, a különleges látványvilágú akció-kalandban egy KKat nevű amnéziában szenvedő lányt irányíthattunk, aki képes manipulálni a gravitációt, és erejét arra használja, hogy segítsen Hekseville lakóinak a titokzatos Nevi ellen. A folytatás 2017-ben jelent meg, már PlayStation 4-re, azóta pedig nem készült új rész. A filmváltozatot viszont már 2022-ben bejelentették, akkor annyi derült ki, hogy Anna Mastro (Merész csajok, Veszélyes szerelem) fogja rendezni, a forgatókönyvet pedig Emily Jerome (Panopticon) írja. 

A Gravity Rush filmről azóta nem hallottunk, de most a CES-en életjelet adott a projekt: a Sony egy rövid ízelítőt mutatott belőle, amely inkább egy tesztfelvételnek tűnik. Egy Katre egyáltalán nem hasonlító nő ugrik le egy lebegő épületről, hogy szembenézzen egy szörnyeteggel, és bár a felvétel nagy része CGI, egy rövid pillanatra látható egy motion capture ruhát viselő színész is (a videóban 2:13-hoz érdemes tekerni, ha csak arra a jelenetre vagytok kíváncsiak): 

Bár a Gravity Rush filmmel kapcsolatban ezen kívül nem kaptunk semmilyen újdonságot, azt legalább megerősítette, hogy még mindig készül, amiképpen a God of War és Horizon Zero Dawn adaptációk is - sőt, a fenti videóban van egy olyan klip is, amely valamilyen, a Pataponhoz kapcsolódó animációt mutatott egy felirattal, ami arra utal, hogy anime lesz a 2007-es játékból. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)