Hirdetés

A Squid Game-ből videojátékot is készít a Netflix

|

A streaming platform döntéshozói nagyon nem akarják elereszteni a drámasorozat sikerét: minden lehetséges frontról rámarkolnak a franchise-ra.

Hirdetés

Már két év eltelt azóta, hogy 2021 őszén, amikor mind nagyon untuk már a bezártságot, a Netflix megjelentette Hwang Dong-hyuk hosszú évekig dédelgetett projektjét. A Squid Game egy újszerű drámaszéria volt, és a lehető legjobb pillanatban találta meg a közönségét.

Az eredmény: hatalmas, felfoghatatlan siker. Mind az alkotó, mind a Netflix nagyon jól járt a Squid Game (Nyerd meg az életed!) bemutatásával, és ugyan az ez alapján készült vetélkedő kapcsán megoszlanak a vélemények, ez nem ok arra, hogy az egész franchise-t elengedje a vállalat.

Hirdetés

A Squid Game első szezonja után kitapostak egy folytatást Hwang Dong-hyukból, aki akkor még úgy tűnt, hogy nem igazán tervezett második évaddal. Ám még mielőtt ez megérkezne, a videojátékos divíziót állították rá a feladatra, hogy valamilyen játékot készítsenek.

A Squid Game játékról egyelőre semmit sem tudni, azt leszámítva, hogy "lehetőségünk lesz barátaink ellen versengeni a Squid Game kihívásaiban". A megjelenési dátum még ismeretlen, és az sem biztos, hogy milyen platformokra érkezik, bár mi mobilokra fogadnánk, tekintettel a Netflix Gaming jelenlegi törekvéseire.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)