Hirdetés

A Stranger Things sztárja nevetve mesélte, hogy a játékhibák kihasználásával gazdagodott meg a Starfieldben

|

David Harbour nagy gamer, és jelenleg épp a Starfield rabolja el minden szabad pillanatát.

Hirdetés

Ugyan David Harbour épp keményen melózik egyebek mellett a Stranger Things utolsó évadán, időnként van némi szabadideje megjelenni eseményeken és játszogatni pár órát kedvenc játékaival.

Az amerikai IGN írói a BoxLunch Holiday Gala során kapták el a színészt, ahol persze játékos szokásairól kezdték faggatni. Ugyan Harbour általában a World of Warcrafttal lazít, mostanság a fantasy világmegváltást sci-fi kalandokra cserélte a Starfield kedvéért.

Hirdetés

Harbour elmesélte a vörös szőnyegen, hogy imádja a Bethesda új alkotását, amiben épp egy nála "sokkal fiatalabb és jóképűbb srácot" irányít. Többek között azzal is elbüszkélkedett, hogy minden hibát kihasznált a meggazdagodás érdekében:

@ign David Harbour loves playing Starfield! David is this year’s BoxLunch Giving Ambassador to help support the non-profit Feeding America. #starfield #rpg #bethesda #xbox #pc #toddhoward #space #davidharbour #strangerthings #redcarpet #celebrity #boxlunchholidaygala #boxlunch #feedingamerica #nonprofit #lunch #food #ign #interview #gaming #movies #tv #netflix #letsplay #gamingontiktok ♬ original sound - IGN

Nyilván egy egyjátékos RPG esetében ezzel a világon semmi baj nincs. Harbour láthatóan élvezi a Starfieldet, hiába kapott a játék annyi kritikát. Van az a fajta szabadság, amit csak a Bethesda tud nyújtani, és tagadhatatlan, hogy ez sokaknál bevált.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)