Hirdetés

A The Last of Us Part II színésznőjének már kisbabáját is fenyegették a háborgó játékosok

|

Az Abby hangját adó Laura Bailey folyamatosan kapta a köpködést a félőrült "rajongóktól", akik jó ötletnek tartották a hozzátartozóit is fenyegetni.

Hirdetés

A The Last of Us Part II megjelenése borzalmas példája volt annak a fajta internetes diskurzusnak, ami mostanában sajnos egyre gyakoribb, és amire éppen a napokban panaszkodott George R.R. Martin is kiakadt egy blogposztban.

A dühöngő barmok hordái általában nem állnak meg ott, hogy mérges kommenteket posztolgatnak bizonyos karakterek sorsa vagy alakítása miatt. A színészeket (és legtöbbször a színésznőket) is elkezdik szapulni üzenetekben, és a népharag általában nem csak a Twitteren burjánzik. Halálos fenyegetések tömegei akár még telefonon is elérik a célpontjaikat, amiből még Stephanie Tyler Jones is, Mary Jane modellje is kapott egy kis ízelítőt.

Hirdetés

A The Last of Us Part II megjelenésekor ez még a szokásosnál is vállalhatatlanabb volt. A Grounded II: The Making of The Last of Us Part II doumentumfilmből kiderült, hogy a titkos második főszereplőt, Abbyt alakító Laura Bailey megkapta az internet legrosszabb részét. A "rajongók", akik úgy érezték, hogy Joel megölése meggyalázta a szériát, folyamatosan bombázták Baileyt halálos fenyegetésekkel, sőt, még újszülött kisfiát sem kímélték, ami minden határon túlmegy.

Ez volt az a pillanat, amikor Bailey eldöntötte, hogy a jövőben tartózkodik majd a közösséggel való érintkezéstől.

Egyszerűen felfoghatatlan ez "trend", és egy picit félünk is attól, hogy a The Last of Us élőszereplős sorozatának egy bizonyos epizódja feleleveníti majd ezt az egész cirkuszt. Reméljük, hogy a sorozat nézői jobban vizsgáznak majd, de a harmadik játék is veszélyforrás lehet azoknak, akik azt hiszik, hogy a világnak minden áron úgy kell alakulnia, ahogy azt ők a kis szobájukban helyesnek képzelik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)