Hirdetés

Ha a Trónok harca Skyrim lenne...

|

Mi lenne, ha Westeros helyett Skyrim makettjén suhanna végig a kamera a Trónok harca intrójában? Nos, valami ilyesmi.

Hirdetés

Minden egyes alkalommal kiráz a hideg, ha meghallom a Trónok harca főcímdalát. Ez nem csak azért van, mert már bezsongott fanboy-ként számolom a napokat negyedik évad premierjéig, hanem mert egyszerűen az egész szám annyira zseniális, hogy ha lehetne az életemnek bevonulózenéje, biztos ezt választanám.

Ez a sorozat jól ismert intrójával keverve már-már Kanye West képzelt nagyságával vetekszik, de hasonló az élmény akkor is, ha nem Westereos, hanem Skyrim helyszíneit ismerhetjük meg. Persze az alább látható animáció nem annyira szép és kidolgozott, mint a sorozat főcíme, azért azt meg kell hagyni, hogy készítője, Brady Wold szép munkát végzett. A mű két év alatt készült el, szabadidejében csinálta, és állítása szerint „többezer órát” ölt bele. Indítványozzuk, hogy a „hasznosan eltöltött idő” fogalma mellé ez kerüljön a digitális fogalomtárba.

Hogy tetszett? Mennyire vagytok felpörögve attól, hogy már egy hét sincs a Trónok harca külföldi premierjéig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)