Hirdetés

A Twitch fejese szerint ez kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen a platformon

|

Érdekes módon a nappaliba helyezett medencét és a bikinit nem említette.

Hirdetés

Megélt néhány botrányt a Twitch, de minden probléma ellenére még mindig ez a vezető streaming platform, ami jó pár videós megélhetését biztosítja. Ennek láttán sokan kaphatnak kedvet a közvetítéshez, ám kevesen válhatnak annyira sikeressé, mint xQc, Pokimane vagy Amouranth.

Dan Clancy, a platform mögött álló cég ügyvezető igazgatója egy interjú során elmondta, mit tanácsol azoknak, akik még most kezdik a streamelést, és szeretnék megtalálni közönségüket, folyamatosan egyre népszerűbbé válni.

"A Twitchen a növekedéshez vezető legjobb út a más streamerekkel való együttműködés."

- mondta, majd hozzátette, a rendszeresség is sokat számít.

Hirdetés

"Egy csatorna létrehozása és egy követőbázis, egy közösség kiépítése kitartást igényel. Nem lehet úgy csinálni, hogy »Ezen a héten kedden streamelek, aztán legközelebb egy hónap múlva, majd négy hónap múlva«, mert ehhez nem tud közösség épülni."

Úgy véli, az egész valójában a közösségépítésről szól, ez a siker útja. Amíg erre törekszik, bármilyen tartalomgyártó lehet sikeres, bár tény, hogy bikinis streamekkel egy kicsit könnyebb a dolga, mint profi e-sport meccseket közvetítve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)