Hirdetés

A TwitchCon szervezőit nem érdeklik olyan „apróságok”, mint a COVID járvány

|

A találkozó fejesei meglepő döntéseket hoztak. A tartalomgyártók nem örülnek, a potenciális látogatók pedig nem érzik biztonságosnak a dolgot.

Hirdetés

A streaming világ óriása is megszokta tartani a saját találkozóját, és persze idén ősszel is lesz egy új felvonás. A következő TwitchCon október 7 és 9 között lesz esedékes San Diegoban, de mielőtt még elindulnátok költségvetést intézni, érdemes lesz meglesni az egészségügyi elvárásokkal kapcsolatos kiírásokat.

A korábbaikkal ellentétben ugyanis az őszi TwithConhoz nem kell majd sem oltás, sem COVID teszt, és még a maszkot sem kell majd hordani.

Hirdetés

A szervezők úgy döntöttek, hogy a következő rendezvényen az "általánosan elrendelt egészségügyi szabályokat fogják betartani", ami a valóságban azt jelenti, hogy semmilyen szabályzás nem lesz.

"Nem lesz szükség COVID-19 oltásra vagy tesztelésre a TwitchCon San Diegón való részvételhez. Mi bátorítjuk a maszkok hordását, de azok sem szükségesek a részvételhez."

A hivatalos kiírás szerint készek arra, hogy változtassanak az elvárásokon, ha változnak a hivatalosan elrendelt szabályok, de ettől függetlenül egyelőre úgy néz ki a dolog, mintha a Twitch szerint végetért volna a járvány. Ez persze korántsem igaz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kaliforniában napi 50 000 esetet regisztráltak a héten, és még George R.R. Martin is elkapta a vírust, amikor részt vett a Comic-conon. Az események segítik a járvány terjedését, amit a laza intézkedések csak még jobban felpörgetnek.

Mostanra nyilván érthető, hogy az emberek belefáradtak a COVID-19 ügyekbe, de nálunk is egyre magasabbak a számok, és ez várhatóan csak rosszabb lesz, ahogy közelítünk az ősz felé. A Twitch döntései ezek fényében erősen meggondolatlannak tűnnek, amire több tartalomgyártó is felhívta a figyelmüket. Reméljük ez elég lesz ahhoz, hogy kicsit feljebb tekerjék az óvintézkedéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)