Hirdetés

A Vaják sorozat egyik alkotója dolgozik a The Medium adaptációján

|

A Bloober Team horrorjátéka új formában folytatja a pályafutását.

Hirdetés

A lengyel Bloober Team számos játékot fejlesztett már 2010-es megalapulása óta, de a legismertebbek egyértelműen a horrorjai: a Layers of Fear 1-2, az Observer és a Blair Witch is megtalálta a maga rajongóbázisát, ahogyan a tavalyi The Medium is nagyot ment a Game Passnak köszönhetően.

A fejlesztőcsapat jelenleg a Layers of Fear szériához visszatérve egy Unreal Engine 5-ös folytatással igyekszik öregbíteni a pszichológiai horrorok műfajának hírnevét, emellett viszont közreműködik egy különleges projekten is: a The Medium adaptációjában. 

Hirdetés

A Bloober Team egy blogbejegyzésben árulta el a jó hírt, miszerint együttműködési megállapodást kötött a lengyel Platige Image céggel, hogy a játékot egy új médiumra ültessék át. A feldolgozás rendezője Tomasz Bagiński lesz, aki rendezőként többnyire csak rövidfilmeket készített, viszont producerként dolgozott a netflixes Érkezés a sötétségbe és Vaják sorozatokon, a Vaják: A Farkas rémálma animációs filmen és a Vaják: A vér eredete című előzményszérián is. Őt a The Medium egyik alkotója, Piotr Babieno segíti az adaptáció életre keltésében, amely várhatóan sorozat lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Babieno az Arcane és a Cyberpunk: Edgerunners példákat felhozva mutatott rá, hogy ez egy tökéletes időszak az ilyen produkciók számára, és mivel mind a film-, mind a játékipar közel áll a szívéhez, ezért nagyon örül neki, hogy lehetősége nyílik a kettőt összekapcsolni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)