Hirdetés

A Warcraft adaptáció rendezője komolyan gondolja a Full Throttle filmet

|

Duncan Jones még tavaly, unalomból írt egy forgatókönyvet Tim Schafer klasszikusa alapján. Akkor azt feltételeztük, hogy csak nagyon ráér, de a végén még valami komoly is kisülhet ebből.

Hirdetés

A pandémia hatása Hollywoodot is utolérte, amit Duncan Jones, a Warcraft rendezője is a megérzett. Tennivaló híján önszorgalomból összedobott egy Full Throttle forgatókönyvet, amit egyébként aztán meg is osztott mindenkivel az interneten.

A járványhelyzet még mindig ért véget, és a jelek szerint Jones egyre jobban unhatja a bezártságot. Most éppen azt kéri a rajongóitól, hogy segítsenek kampányolni a Disney-nél, mert akkor talán megvalósíthatja majd a Full Throttle filmjét.

Hirdetés

Az 1995-ös LucasArts klasszikus Benről, a Polecasts nevű motorosbanda vezéréről szól, akit belekevertek egy gyilkossági ügybe. Igazán emlékezetes és szórakoztató élmény volt vele játszani, amit nagyrészt Tim Schafer sztorijának és rendezésének köszönhettünk.

Jones láthatóan nagy rajongója az eredetinek, de azt már a Warcraftból is megtanulta, hogy a lelkesedés nem mindig elég a filmkészítéshez.

Egyébként érdemes hozzátenni, hogy valószínűleg Tim Schafer is benne lenne a projektben:

Egy kalandjátékot azért lényegesen könnyebb lenne a vászonra vinni, mint egy stratégiai játékok sorozatában és egy MMO-ban testet öltött, mára meglehetősen kuszává vált sztorit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)