Hirdetés

A Warhammer karácsonyi üdvözletére nem voltunk felkészülve

|

Orkokkal dolgozták fel egy népszerű karácsonyi dalt.

Hirdetés

Szenteste ugyan még odébb van, de a leglelkesebbek már biztosan elkezdtek készülni a karácsonyra, hiszen az ajándékokat, kellékeket, díszeket és egyéb kiegészítőket nem lehet elég hamar elkezdeni beszerezni vagy pótolni.

Tudják ezt a Warhammer széria orkjai is, akik egy kellemes karácsonyi dallal próbálnak hangolódni az ünnepekre.

A Warhammer franchise-ért és annak népszerűsítéséért a Games Workshop felel, akik tavaly például egy Mikulásnak öltözött Da Red Gobbo minifigurával örvendeztették meg a sorozat rajongóit. Idén megint egy őrült ork karácsonyi meglepetéssel készülnek azoknak, akik szeretik a gyűjthető relikviákat.

Hirdetés

Az idei Goff Rocker figura, ami alább látható, egy méretes ork, gitárral és gránátokkal a kezében, valahol a Motörhead Lemmyje és a Guns n' Roses Slas-e között. A figura persze magában még nem csinál hangulatot, ehhez készült az alábbi videó.

A Goff Rocker egyébként egy utalás az 1991-es Warhammer társasjátékra, amiben három őrült rocker ork, a Goffik Rok Band tagjai segítették a harctéri menetelést a Rok gitárjaikkal.

A zenét nyugodtan betehetitek loopolva, már csak a ropogó kályha hangja hiányzik mellé, ha pedig a figurát is szeretnétek, egészen 2023. január elsejéig van időtök megrendelni a fentebbi linken.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)