Hirdetés

A Watch Dogs Tokyo egészen új irányba viszi a Ubisoft hackerek köré szőtt franchise-át

|

Új Watch Dogs történetet kapunk manga formájában, amiben eddig nem látott karaktereket ismerhetünk meg.

Hirdetés

Watch Dogs Tokyo címmel érkezik a Ubisoft helyenként sci-fibe hajló sorozatának következő felvonása. Sajnos bármennyire is szeretnénk egy japánban játszódó kalandot hackerekkel, ez "csak" egy manga széria lesz a Manga Mogura RE jóvoltából.

Noha a franchise-nak nem az első képregényes kísérlete, a mostani lesz az első mangája, így nem túlzás azt állítani, hogy egy új médiumon keresztül térhetünk vissza a francia kiadó egyik legnagyobb univerzumába.

Hirdetés

A sztoriról túl sokat nem tudunk egyelőre, azt leszámítva, hogy ezúttal is a Bloom Corporation áll majd az események gyújtópontjában. A szinopszis szerint Tokióba érkezik a Bloom japán szárnya, ahol be akarnak vezetni pár új, "az emberek életét segítő" rendszert. A főhőseink rájönnek, hogy az újdonságok mögött galád célok rejlenek, minek hatására a srácok akcióba lendülnek.

A manga első fejezete elvileg a mai nap folyamán fog debütálni, de azt nem tudni, hogy lesz-e hivatalosan elérhető angol vagy más nyelvű fordítása.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)