Hirdetés

Oculus Rift - Zelda és Mario is jöhet

|

A "már itt volt az ideje" rovatunk keretében olyan játékok kapják meg az Oculus Rift kezelést, mint a The Legend of Zelda: Ocarina of Time vagy a Mario Kart.

Hirdetés

Már ugyan készülgetnek játékok kifejezetten az Oculus Rift szemüvegre, mégis a kísérletek legnagyobb része arra irányul, hogy az örök klasszikusok világát keltsék életre a szemüvegen keresztül. Ezúttal a Nintendo örök klasszikusai vannak terítéken.

Hogyan lehet "minden idők legjobb játékát" még jobbá tenni? A Chadtronic nevű YouTube felhasználó szerint egyértelműen az Oculus Rift szemüvegre van szükség ahhoz, hogy a játéktörténelem egyik legelismertebb alkotása, a The Legend of Zelda: Ocarina of Time által nyújtott élmény még tökéletesebb legyen. 

Az Ocarina mellett a rajongókat kissé megosztó (de egyébként zseni) Wind Waker is kapott egy Oculus Rift-tuningot, valamint a barátságokat és családokat tönkrevágó Mario Kartot is megnézhetjük VR-szemüvegen keresztül. A videókból persze értelemszerűen látszik majd, hogy nem a teljes játékok kerültek átalakításra (kivéve a Wind Waker), hanem ezek inkább amolyan prototípusok, de mindenképpen érdemes vetni rájuk egy pillantást, főleg hogyha játszottátok az eredetit.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Melyik kedvenceteknek tenne jót a virtuális valóság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)