Hirdetés

Adrenalinpumpáló élmény lesz az Uncharted filmből, amit te is kipróbálhatsz

|

Lépj bele Nate és Sully csizmáiba, és indulj el felkutatni a világ egyik legtitkosabb kincsét!

Hirdetés

Egy olyan világban élünk, amelyikben a szórakoztatóipar nagy franchise címei tartják lendületben a kasszákat. Nem meglepő, hogy minden vidámpark két kézzel kapálózik a különböző jogokért, de nem biztos, hogy az Uncharted lett volna az első, amire lecsaptunk volna.

Akárhogy is, a barcelonai PortAventura World jövőre meg fogja nyitni a saját Uncharted hullámvasútját, ami kifejezetten a filmre épít.

Hirdetés

Egy úgynevezett dark ride-ról beszélünk, ami azt jelenti, hogy a szerelvény mindvégig zárt térben halad és a száguldás élményét hangos és vizuális hatások kísérik. Így akarják az építők átadni Nate és Sully kalandjait, akik egy titkos kincset próbálnak megszerezni.

Maga a hullámvasút 700 méter hosszú pályából áll, a legmagasabb pontján pedig eléri majd a 12 métert. Részletek tekintetében ennyit kaptunk, azzal kiegészülve, hogy a park új csodája valamikor 2023 közepén kezd el üzemelni. Szóval ha épp Barcelona környékén jártok majd, akkor érdemes lehet felkeresni a PortAventura Worldöt, és menni egy kört rajta.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)