Hirdetés

Agyvérzést kapott mindenki kedvenc Skyrimező nagymamája

|

Szerencsére szépen halad Shirley Curry felépülése, akinek a Bethesda is küldött egy kis csekélységet.

Hirdetés

Shirley Curryről évek óta írunk mi is, a Skyrimező nagymama igazi internetes hírességé vált, az elmúlt pár esztendőben. Először még 2015-ben számoltunk be arról, hogy Curry gaming csatornát indított, 2020-ban viszont már arról számoltunk be, hogy a troll kommentelők miatt jóval kevesebb tartalmat gyárt majd. Rendeződni látszódott a helyzet, tavaly pedig az is kiderült, hogy mod formájában magába a játékba is bekerül a hölgy.

Február végén azonban Curry arról mesélt követőinek, hogy éjszaka, álmában stroke-ot kapott. 

Hirdetés

A köznyelvben agyinfarktus vagy agyvérzés néven illetett stroke az agy oxigéndús vérrel való ellátásának működészavara, ami a vérellátó erek  érelmeszesedés okozta eldugulásának, vagy az ezáltal megkeményedett véredényfal megrepedezésének következményeként állhat elő. 

Curry elmondta, hogy a stroke következtében gyakorlatilag elfelejtett Skyrimezni, újra kell tanulnia a játékot. Agyvérzése óta vlogokban osztja meg a friss információkat állapotáról a követőivel, és szerencsére nagyon úgy néz ki, hogy sokkal jobban van. 5 nappal ezelőtt már ismét a Skyrimmel játszott. 

Egyébként a Bethesda sem feledkezett el Shirley Curryről, a stúdió egy virágcsokorral kedveskedett neki, és mielőbbi felépülést kívántak. Természetesen mi is ugyanebben reménykedünk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)