Hirdetés

Ahogy megjött a Dragon's Dogma 2 karakteralkotója, a közösség teljesen megvadult, íme a legkeményebb karakterek

|

A Capcom a játékosok kezébe adta az RPG-szerkesztőjét, ami mindig egyszerre csodálatos és borzalmas ötlet.

Hirdetés

A Monster Hunter epizódok és a Street Fighter 6 karakterépítői után nem csoda, hogy a Dragon's Dogma 2 rendszere is elképesztő szabadságot kínál a játékosoknak, hogy szabadon alkothassák meg álmaik hősét. A fejlesztők az izgatott rajongók kezébe adták már a megjelenés előtt a lehetőséget, amivel mindenki megalkothatta saját virtuális kalandorát és annak társait, az eredmény pedig pont olyan lenyűgöző és borzalmas, mint gondolnátok.

Kratos és Shadowheart is a Dragon's Dogma univerzumának részeivé váltak, amiért nem tudunk haragudni, de a fogatlan, pocakos Pikachu egyáltalán nem tartozik a vizuális alapszükségleteink közé. A közösség elszabadult, mi pedig elhoztuk nektek a legextrémebb, legkirályabb, vagy éppen a legborzalmasabb alkotásokat, hátha ezzel is kedvet csinálunk a teremtéshez.

Hirdetés

Hogy a jobbakkal kezdhessük a kört, bemutatnánk nektek a Dragon's Dogma 2 szerkesztőjében újjászületett kedvenceinket.

Kratos (God of War) - /u/darftpower

Second attempt at Kratos! Now better thanks to this reddits feedback!
byu/DaftPower inDragonsDogma

Angelina Jolie - /u/PeepoSadClap

Jolie 2.0
byu/PeepoSadClap infashiondogma

Panam Palmer (Cyberpunk 2077) - @mezukaart

Shadowheart (Baldur's Gate 3) - /u/wakiratoshi

Shadowheart attempt
byu/Wakiratoshi inDragonsDogma2

Lae'zel (Baldur's Gate 3) - @KidPTDR

Leon Kennedy (Resident Evil) - @Hatsune_Goro

A fenti alkotók mind elképesztő munkát végeztek, és ha hasonlóan csodálatos modelleket akartok böngészni, akkor érdemes lehet rálesni még a r/fashiondogma subreddditre. A csodálatos hősök és filmsztárok mellett persze borzalmas vizuális katasztrófákat is össze lehet hozni a Dragon's Dogma 2-vel, és nem lenne teljes a kép, ha nem mutatnánk be ezekből is egyet-egyet.

Mintha Leon Kennedyt sikerült volna keresztezni az Attack on Titan szörnyeivel. Az eredményt köszönjétek /u/kakattikoinak.

where's everyone going, bingo!
byu/Kakattikoi inDragonsDogma

A fogatlan Pikachu is megér egy misét - /u/The_Infernum

I choose you?...
byu/The_Infernum inDragonsDogma

És íme a slider tesztelés szülöttje, ismeretlen szerző jóvoltából:

A Dragon's Dogma 2 2024. március 22-én érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A karakterszerkesztőt addig is letölthetitek itt, és megalkothatjátok benne saját hőseiteket, osszátok meg velünk és egymással kommentben ezeket, ha van kedvetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)