Hirdetés

Egy texasi játékos online játék közben mentette meg brit társa életét

|

Hallotta, hogy rohamot kap, ezért a tengerentúlról felhívta az Egyesült Királyság segélyhívóját.

Hirdetés

Nyugati játékosként ritkán találkozunk határokkal az interneten, és bár sok játékban - a jobb szolgáltatás érdekében - különszedik az észak-amerikaiakat és az európaiakat, vannak olyanok, amiknél erre nem kerül sor. A texasi Dia Lathora és az angliai Widnesben élő Aidan Jackson is együtt játszottak.

Hirdetés

A Liverpool Echo arról számolt be, hogy mikor Dia gyanús hangokat hallott, és nem kapott választ Aidantől, a texasi nő elkezdte keresni a vészhelyzetekre fenntartott segélyhívó számot. Ezt nem lelte meg, viszont a nem vészhelyzeti számot igen, így Aidan címének bemondásával kihívta hozzá a rendőröket. A srác szülei nem tudták, hogy fiuk rosszul lett, nem is értették, miért kopogtatnak a rendőrök az ajtón, de felmentek a szobájába, és látva, hogy valóban baj van, kórházba szállították. 2019 májusában már volt egy rohama, hamarosan orvos fogja megvizsgálni, hogy ezt mi okozhatja.

Az esetről a SkyNews is beszámolt, az alábbi videóban a hívás egy részlete is hallható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)