Hirdetés

Air Jordan festésű Xbox One X-eket tervezett a Microsoft

|

A klasszikus sportmárka szerencsés rajongói most egyedi mintázatú konzolokkal dobhatják fel a nappalit.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Nike egyre inkább nyit a konzoljátékos piac felé. A PlayStationnel közösen tervezett kosárcipő után most Air Jordan mintázatú, limitált kiadású Xbox One X gépekkel lepik meg a rajongókat.

Hirdetés

A krosszpromóciós kampány keretein belül összesen három különböző festésű konzolt és hozzá tartozó kontrollert nyerhetnek a Twitteres sorsoláson részt vevők. Sajnos csak USA-állampolgárai játszhatnak, de bízzunk benne, hogy a sajátos mintázatú One X-ekből néhányat piacra is dobnak, és akár ide is el fognak érni.

A három egyedi festés a három új Jordan III cipő megjelenése inspirálta. A Free Throw Line (a képen jobbra) Michael Jordan legendás, 1988-as büntetővonali zsákolását idézi meg. A Black Cement (középen) a Jordan III egyik legnépszerűbb színvariációja, míg a Tinker (balra) az eredeti III-as lépő Tinker Hatfield rajzai és dizájnja alapján készült.

Nektek melyik festés tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)