Hirdetés

Akkor is játszanád ezeket a játékokat, ha ilyen realisztikusak lennének?

|

Csodákat művel az AI klasszikus játékok képeivel, de remastereket, remake-eket készíteni még jó ideig nem lesz ennyire egyszerű.

Hirdetés

Idővel előfordulhat, hogy lesz olyan megoldás, amivel bármilyen régi játékot pár kattintással és némi finomhangolással felfrissíthetnek a fejlesztők, de a remasterek és remake-ek elkészítése jelenleg idő- és erőforrásigényes feladat, még akkor is, ha nem törekednek tökéletes végeredményre. Ettől függetlenül viszont érdekes látni, mire képes az AI, ha pár régi videojáték képére eresztik rá, hogyan újítja fel azokat.

A NightCafe alapítója, Angus Russel tette közzé Facebookon az alábbi galériában látható képeket, amiket a Stability 4K Creative Upscalere segítségével, a NightCafén keresztül generált. 

Hirdetés

Mint látható, a rendszer nagyjából felismerte, mi szerepel a képeken, és kisebb hibáktól eltekintve lenyűgöző eredményt hozott össze. A kezekkel, ujjakkal és feliratokkal azért ennek is meggyűlik a baja.

Szerintetek milyen lenne, ha így újítanának fel játékokat? Vajon egy ennyire valósághű verekedős játék működne?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)