Hirdetés

Aktívan felügyeli a készülő Death Stranding adaptációt Hideo Kojima

|

A rendezői székben azonban nem ő fog ülni.

Hirdetés

Számos projekt van terítéken Hideo Kojima, és az általa alapított Kojima Productions háza táján, ahol a már bemutatott Death Stranding 2 fejlesztése mellett, még egy eddig nem ismert projekten is dolgozik a csapat. A játékos részlegen túlmutatóan pedig készül, egy a szérián alapuló filmes adaptáció is, amiről több részlet is napvilágot látott már korábban.

A minap azonban maga Hideo Kojima erősítette meg egy Twitter bejegyzésben, hogy ő is aktívan részt vesz a filmmel kapcsolatos munkálatokban.

Hirdetés

Várható volt, hogy Kojima, a  Death Stranding megálmodója, valamilyen szinten közreműködik majd a filmben, azonban ennek mértékét még nem tudtuk.

Az egyelőre továbbra sem derült ki, hogy ki lesz majd a film rendezője, illetve arról sincs hír, hogy a játékban korábban szereplő színészek, mint például Norman Reedus, Mads Mikkelsen vagy Léa Seydoux részt vesznek-e majd a munkálatokban. 

A filmet egyébként teljes egészében a Hammerstone Studios finanszírozza majd, amely mentén kifejtette Kojima, hogy a partnerség egy kulcsfontosságú pillanat a franchise életében, és izgatottan várja, hogy elkezdje a munkát a tehetséges filmstúdióval.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)