Hirdetés

Alan Wake hirtelen egy LucasArts kalandjátékban ébredt

|

Az SVPortfolio videósai elképzelték milyen lett volna az Alan Wake 2D-s kalandjátékként. Mi így is végigjátszottuk volna.

Hirdetés

A Remedy klasszikusának biztosan nagy rajongója az SVPortfolio. Egy remek kis paródiát raktak össze az Alan Wake alapján. Elképzelték, hogy milyen lett volna a játék, ha a LucasArts fejlesztette volna a programot, méghozzá egy kalandjátékként.

Én mondjuk simán eltudnám képzelni, hogy Alan egy rémálmában 2D-be képzelje magát. Így egy picit kevésbé félelmet, picit kevésbé látványos, de nem kevésbé izgalmas. Sajnos az Alan Lake nem egy játszható program, mindössze egy jól sikerült videó. Azért mi nem bánnánk ha valaki tényleg megcsinálná ezt a kalandjátékot.

Mindeközben a Quantum Break világában Alan Wake tananyagként szerepel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)