Hirdetés

Az Amazon megcsinálja a kedvenc videojáték szereplődet

|

Az Amazon egy egészen új húzással szeretné megmelengetni a videojáték rajongók szívét. Megcsináltathatod a kedvenc főszereplődet, ráadásul úgy, ahogy te szeretnéd.

Hirdetés

Valószínűleg sok játékos érdeklődését fel fogja kelteni az Amazon új ajánlata, a 3D-s nyomtatásnak köszönhetően szinte akármelyik videojáték főszereplőt berendelhetjük magunknak.

Jelenleg 35 szereplő van az Amazon webáruházában, esélyes, hogy a jövőben tovább bővítik a kínálatot. Ám aki elég ügyes, annak nem okozhat gondot az sem, hogy egy olyan karakterre formálja át az egyik alap figurát, aki közel áll a szívéhez. Harcosok esetében kiválaszthatjuk a fegyvert, alakíthatjuk a felszerelését, még azt is beállíthatjuk, hogyan pózoljon nekünk. A paraméterek kialakítása után leadható a rendelés, az Amazon egy 3D-s nyomtató segítségével elkészíti a figurát. A kisebbek körülbelül 8500 forintba, a nagyobbak pedig 26 000-27 000 forintba kerülnek.

Ti kit rendelnétek meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)