Hirdetés

Amouranth megint beszállt a felfújható medencékbe, de most befektetőként

|

Ismét pénzügyi stratégiájáról beszélgetett rajongóival a Twitch egyik botrányos streamere.

Hirdetés

Ha egy mondatban írjuk le Amouranth nevét és a medence szót, valószínűleg sokatoknak megkondul egy kis vészharang a fejében, ugyanis a streamer a tavalyi év egyik meghatározó twitches drámájának a középpontjában állt. Kaitlyn Siragusa viszont most egészen máshogy szeretne pénzt keresni a felfújható medencékkel kapcsolatban.

2021-ben sokak nemtetszését váltotta ki az úgynevezett hot tub meta, amikor különböző felfújható medencékből streameltek sokan, ezzel indokolva, hogy a Twitch ruhaszabályainál lényegesen lengébb fürdőruhákban állnak kamera elé.

Hirdetés

A trendet először a reklámbevételek elvételével próbálták háttérbe szorítani a platform üzemeltetői, később viszont megtűrt téma lett a fürdőzés egy új kategóriában, amiből Amouranth is profitált.

Siragusa viszont most nem arra készül, hogy feltámassza a hot tub metát, és ismét medencés streamekkel árassza el a Twitchet, igaz, új befektetésének lehet, hogy ez is jót tenne. Miután  a streamer korábban azt magyarázta el követőinek, miért éri meg neki, ha megvásárol egy benzinkutat, egy újabb üzleti húzásáról értekezett a Twitteren. Beszámolója szerint most egy befektetési társaság tagjaként egy olyan céget vásároltak meg, ami medencékben használható, felfújható játékokat és más kiegészítőket (például lebegő világító eszközöket) gyárt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ahogy a múltkor, most is megosztott további részleteket az üzlet részleteiről, elmondása szerint valamivel több, mint tízmillió dollárt fizetnek ki összesen a vállalatért, ami nagyjából évi tízenötmillió dollár bevételt termel.

Ebből Amouranth maga hét év alatt nagyjából hétmillió dollárt tesz be a közösbe (befektetőnként, nem vásárlóként), de mivel a vételár kb. felét alacsony kamatozású hitelekből fedezik, ez nem fog annyira fájni nekik. Siragusa elmondta, hogy a befektetési csoportba az elmúlt évben egymillió dollárnál kicsit kevesebbet fektetett be, aminek nagyjából a húsz százalékát már vissza is kapta a nyereségekből.

Hogy Amouranth saját tapasztalatai a hot tub meta alatt lelkesebbé tették-e a befektetés kapcsán, azt nem árulta el, de ahogy a streamer egyik követője rámutatott, vannak, akik nem bánnak túl kedvesen a felfújható játékaikkal, amik lehet, hogy így gyakran cserére szorulnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)