Hirdetés

Így kell rajzolnod ahhoz, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt grafikusa lehess

|

Andrzej Dybowski gyönyörű képeket tett közzé saját repertoárjából.

Hirdetés

Andrzej Dybowski egy végtelenül tehetséges szabadúszó grafikus, aki az elmúlt években olyan játékokon is dolgozott, mint például a The Witcher 3: Wild Hunt és annak kiegészítői, valamint a Metro Exodus, vagy épp a League of Legends. Koncepciórajzai önmagukban is mind lenyűgözőek.

Hirdetés

Saját személyes weboldalán és az ArtStationön tett párat közzé legjobb munkái közül. A képeket elnézve tényleg csak hálát adhatunk azért, hogy ilyen vérprofi művészek szeretnek a videojátékokkal is foglalkozni, sokkal szegényebb lenne az egész iparág nélkülük. Az alábbi galériában ti is megnézhettek párat Dybowski koncepciós rajzai közül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)