Hirdetés

Sorozat készül az Among Us alapján

|

A projekt mögött az Infinity Train alkotója áll, szóval bizakodhatunk.

Hirdetés

Bár korábban is készültek videojáték-adaptációk, a következő években minden korábbinál többet kaphatunk. És nem csak olyan már meglévő projektek folytatásáról beszélhetünk, mint a Mortal Kombat, a The Last of Us és az Uncharted: az elmúlt hetekben olyan címek feldolgozásáról olvashattunk, mint a Death Stranding film, a Dead Cells animációs sorozat, a Syberia széria, az animációs Vampire Survivors, az élőszereplős Street Fighter mozi, a Gears of War film, a Ghost of Tsushima filmváltozata, az élőszereplős Twisted Metal és a Five Nights at Freddy's film

Az egyre hosszabb listához most egy újabb nevet adhatunk hozzá: az Among Usét. 

Hirdetés

Az InnerSloth árulásra és tettetésre építő csapatjátékából ugyanis animációs sorozatot fog készíteni a CBS Studios - számolt e róla a Variety. A fejlesztőcsapat a CBS Eye Animation Productionsszel együttműködve fogja adaptálni a nagy sikerű közösségi mókát, a projekt alkotója és executive producere pedig Owen Dennis lesz, aki olyan animációs szériákat készített idáig, mint a Parkműsor és a zseniális Végtelen vonat. A sorozat a következő koncepcióra épül majd: "A legénységed egyes tagjainak helyébe egy idegen alakváltó lépett, aki zavart akar okozni, szabotálja a hajót és mindenkit megöl. Szabadulj meg az imposztortól, vagy válj gyilkos terveinek áldozatává."

Az Among Us sorozat animációiért a Titmouse felel majd, amely olyan produkciókat jegyez, mint a Big Mouth, a Vox Machina legendája és a The Boys Presents: Diabolical, de videojátékokhoz is készítettek már átvezetőket (például az Apex Legends, az Indivisible és a Hi-Fi Rush esetében). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)