Hirdetés

Annyian fikázták Dreamet, amiért levette a maszkját, hogy ismét álarc mögé bújik

|

Pár hónappal a nagy leleplezés után a híres Minecraft videós úgy döntött, mindenkinek jobb lesz, ha ő álarc mögött marad.

Hirdetés

Dream az egyik legsikeresebb Minecraft videós a YouTube vadnyugatján. A 23 éves amerikai tartalomgyártó az elmúlt néhány évben futott be, nem kis szerepet játszott ebben a titokzatosság, mivel minden adásában álarcot viselt.

Tavaly októberben Dream úgy döntött, hogy leveszi a maszkot. Egyrészt szeretett volna olyan videókat is forgatni, ahol ő maga (és így arca) is több szerepet kap, másrészt megunta, hogy az emberek minden erejükkel próbálták kitalálni a személyazonosságát.

Hirdetés

Októberben így lekerült a maszk, és a "hi, I'm Dream" című videója hatalmasat ment. Milliók nézték meg és csodálkoztak rá Dream valódi arcára, de a leleplező anyag mellé rengeteg kritikus hang is érkezett. Sokan azzal csúfolták, hogy ronda, mások kritizálták a döntést, mondván, hogy a szerethetően egyszerű maszk volt csatornájának egyetlen húzóerje. Akárhogy is, rengetegen zaklatták a leleplezés miatt, így válaszul most visszahúzta a maszkot.

Június 9-én feltöltött egy videót "bye, from Dream", amiben visszaveszi az álarcot, sőt! Egy olyan álarcot húz fel, amit egész nap hordhat.

Az egész anyagot egy nyilván fanyar humorral vették fel, és látható, hogy nem veszi annyira komolyan ezt az egészet, ami mindenképpen jó. Ettől függetlenül az igaz, hogy Dream levette a leleplező videót, és lassan elkezdte törölni az arcát bemutató tartalmakat. Jó esély van rá, hogy az egész csak poénos fricskázás, de ettől függetlenül nem kerülhetjük meg, hogy a bullyingról van szó.

Sosem szabad elfelejteni, hogy a YouTube csatornák, TikTok videók, a social média profilképek és a Facebook posztok mögött valódi emberek vannak, és bár kommentben keménykedni nyilván könnyű megoldás a napi frusztrációk levezetésére, nem biztos, hogy a kődobáló aljanép olcsó mulatozása az a polc, ahová amúgy helyezni kellene magát bárkinek is, csak mert úgy érzi, hogy a véleménye egészen biztosan az az igazság, amire a világnak szüksége van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)