Hirdetés

Anthony Mackie elárulta, mikor kezdődik a Twisted Metal-sorozat forgatása

|

A Marvel filmes univerzum sztárja kikotyogta, hogy hamarosan felzúgnak a motorok a Twisted Metal forgatásán.

Hirdetés

Új Twisted Metal-játékot ugyan már 10 éve nem kaptunk, de a Sony régóta tervezgette, hogy egy filmes feldolgozással lehel új életet a PS-exkluzív posztapokaliptikus roncsderbibe. A mozis adaptációból végül nem lett semmi, 2019-ben viszont bejelentették, hogy egy sorozatot készítenek helyette.

Azóta pedig szépen összeállt a puzzle: a forgatókönyvet Rhett Reese és Paul Wernick (Zombieland, Deadpool) írja, a főszereplő a Marvel-univerzum Sólymát/új Amerika Kapitányát játszó Anthony Mackie lesz, míg a széria vetítési jogára a Peacock streaming platform csapott le. Most pedig már azt is tudjuk, hogy rövidesen kezdődik a forgatás.

Hirdetés

Ezt ugyanis maga a Anthony Mackie árulta el egy rendezvényen az Extra TV-nek nyilatkozva. A színészt előbb az Amerika Kapitány negyedik részének forgatásáról kérdezték, melynek kapcsán elmondta, hogy heteken belül kezdődik, és hogy sok-sok zöldséggel és csirkemellel készül rá. Ezt követően került szóba a Twisted Metal:

"A legújabb projektem, a Twisted Metal a Peacockon fog megjelenni, most kezdem a forgatást, és ha emlékszel a videójátékra, lényegében csak autókat vezetünk és robbantgatunk, miközben megpróbálunk eljutni New San Franciscóba."

Szó ami szó, Mackie sommásan összefoglalta a lényeget, de ami még fontosabb, hogy az elmondása alapján rövidesen kezdetét veszi a széria forgatása. Az MCU sztárja egyébként a 2001-es Twisted Metal: Blackben felbukkant John Doe szerepét fogja magára ölteni, aki az elveszett emlékeit igyekszik visszaszerezni a halálos versenyen való részvételével. Ha esetleg nem követted a korábbi híreket, a Sony sajtóközleménye így foglalta össze, hogy mire számíthatunk:

"A Twisted Metal egy félórás, élőszereplős, akció-vígjáték sorozat lesz, ami a klasszikus PlayStation játékok alapjaira építkezik. A sztoriért Rhett Reese és Paul Wernick (Deadpool, Zombieland) felelnek. A történet egy nagyszájú kezdő körül forog, akinek egy titokzatos csomaggal kell átkelnie a poszt-apokaliptikus pusztaságon. Egy lelkes autótolvajjal az oldalán fog szembenézni őrült fosztogatókkal, brutális járgányokkal és más veszélyekkel, köztük egy eszetlen, fagyiskocsit hajtó bohóccal."

Eközben régóta csiripelik a madarak, hogy már javában készül az új Twisted Metal-játék is, ám erről legutóbb azt pletykálták, hogy a Sony lecserélte a fejlesztőjét. Ez menet közben nem sok jót szokott jelenteni, de ha igaz is a szóbeszéd, még odébb lehet a megjelenés, így talán marad idő a projekt gatyába rázására.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)