Hirdetés

Napi büntetés: persze, hogy készült játék az 51-es körzet ostromáról

|

Ez az a mém ami egy picit már messzire ment, most már egy pocsék videojáték adaptációt is magáénak tudhat.

Hirdetés

Ha esetleg nem figyeltetek az elmúlt hetekben, akkor nem árt tudni: az interneten szerveződik egy raid, aminek célja, hogy a résztvevők lerohanják az 51-es körzetet, kiderítsék a titkait és kimentsék onnan az "ott rejtegetett földönkívülieket". Persze nehezen komolyan vehető kezdeményezés ez, itt elolvashatjátok az egész sztorit. Azóta már a szervezők is inkább zenei fesztivált akarnak összehozni az egész őrületből, de persze sose becsüljük le az emberi hülyeség hatalmát. Ugyanakkor üzleti lehetőséget mindig, mindenből lehet ki lehet hozni, így készült egy játék is gyorsan az egész téma kapcsán.

Hirdetés

Maga Keemstar is promotálta a Storm Area 51: September 20th 2019 címen futó játékot, aminek a  fejlesztésében a híres YouTuber is részt vett. Valószínűleg ennek köszönhető a hirtelen jött játékostábor, akik még poén szinten sem élvezték a leírások szerint félkész borzalmat.

"Én bármikor kész vagyok egy jó poénra, de ez a játék annyira rossz, hogy megöli a viccet. A legrosszabb játék, amivel valaha játszottam."

A fenti véleményt rengetegen írták még le kb. hasonló megfogalmazásban, a játékosok 33 százaléka negatívra értékelte az egész próbálkozást, ennek köszönhetően egy Mostly Negative plecsni éktelenkedik a Storm Area 51 steames aloldalán.

Maga a móka egyébként arról szólna eredetileg, hogy be kell lopakodni az 51-es körzetbe és ki kell szabadítani az ottani földönkívüli létformákat. Sajnos ez a jelenlegi Early Access verzióban nem tűnik túl jó mókának, de a trendeket lekövető gyors üzleti lépést mindenképpen értékeljük. Mást nem is nagyon lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)