Hirdetés

Így néz majd ki az Arkham Knight a Batman: Detective Comics 1000. számában

|

A játéksorozatban megismert karakter a képregények világában is felbukkan, és egy egészen új páncélzatot visel.

Hirdetés

A DC Comics hivatalosan is megmutatta, hogy hogyan néz majd ki a hírhedt Arkham Knight a Batman: Detective Comics 1000. füzetében. A karakter meglehetősen nagyot változott, és valószínűleg a háttérsztorija sem ugyanaz lesz, mint a Batman: Arkham Knightban volt.

Hirdetés

A következő sorok spoilereket tartalmaznak a játékból, így aki még nem nyomta végig, de pótolná valamikor, az most ne nézzen ide.

Az Arkham Knightban kiderült, hogy a címszereplő nem más, mint Jason Todd, vagyis az egykori Robin. Joker elrabolta és fájdalmas agymosásban részesítette, aminek köszönhetően egy kegyetlen gyilkológép lett belőle. Elnézve a képregényes verzió kardját és pisztolyát, valószínűleg ez a karakter sem lesz egy szende kis angyal.

Ezúttal azonban egyáltalán nem biztos, hogy Jason Todd lesz az Arkham Knight, mivel ő jelenleg Gothamen kívül tevékenykedik Outlaw néven. Ha csak nem csavarnak egy nagyot a helyzetén, akkor nem igazán lehetséges, hogy ő legyen a páncél mögött.

Akárhogy is, a jól ismert rossz arc 2019. március 29-én visszatér az 1000. számban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)