Hirdetés

Assassin's Creed: Odyssey - kifordíthatjuk a borítót

|

A játék két főszereplővel érkezik, de nem kap mindkettő egyszerre szerepet - viszont még a borítónál is megválaszthatjuk, kit szeretnénk előtérbe helyezni.

Hirdetés

A sorozat történetében először már a játék elején eldönthetjük, férfi karaktert (Alexios) vagy nőit (Kassandra) szeretnénk-e irányítani. A sztori alapvetően nem változik meg, csak az interakciók, úgyhogy senki semmit nem veszít, akárhogy is dönt.

Hirdetés

Jonathan Dumont kreatív vezető elmondta, hogy a játékon kívül is választhatunk: a dobozos változat borítója ugyanis kifordítható lesz, egyik oldalon Alexiosszal, a másikon Kassandrával, így még ezt is játékbeli döntésünkhöz igazíthatjuk. A Mass Effect 3-nál egyébként szintén volt ilyen lehetőségünk, úgyhogy az Odyssey ebben is hasonlít a BioWare játékaihoz, nem csak a dialógusopciókban vagy a románcok lehetőségében.

Az Alexiosos változat ilyen lesz:

A játék október 5-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)