Hirdetés

Assassin's Creed film - megvan, hogy mikor jön a trailer

|

Kissé frusztráló volt már, hogy néhány képnél többet nem láthatunk a Michael Fassbender nevével fémjelzett Assassin's Creed filmből, de hamarosan ez megváltozik.

Hirdetés

Valamelyest megnyugtató, hogy a Ubisoft, a New Regency és a producerként is funkcionáló Michael Fassbender már a folytatást tervezik, hiszen ez előrevetíti azt, hogy bíznak az első rész minőségében, illetve sikerében, ugyanakkor jó lenne már a képeken kívül végre mozgásban is látni az Assassin's Creed filmet

A napokban érkezett két új látnivaló, amelyeken a főszerepet játszó Fassbender látható: az egyiken a modern kori énje, Callum Lynch mutatta meg magát, míg a másikon a karakter 15. századi spanyol őse, Aguilar adott ízelítőt harci tudásából. Ma érkezett két új képkocka is a filmből (rajta többek között a női főszereplővel, Marion Cotillarddal), viszont ennél fontosabb az az információ, miszerint valamikor holnap, azaz szerda folyamán bemutatkozik az Assassin's Creed mozi első trailere. 

A trailer debütálásának pontos időpontját még nem ismerjük, de egész nap folyamatosan fürkésszük majd a világhálót, hogy elsőként tudjuk megmutatni nektek az Assassin's Creed film legelső kedvcsinálóját. Mi nagyon bizakodóak vagyunk Justin Kurzel (Macbeth) rendezésével kapcsolatban, és ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)