Hirdetés

Assassin's Creed koncertsorozat ünnepli a széria 15. évfordulóját

|

A kétórás szimfonikus produkció visszatekint a 2007-ben útjára indult Assassin's Creed sorozat minden fontos mozzanatára.

Hirdetés

Az Assassin's Creed játékok terén a már megjelent epizódokhoz kaptunk új kiegészítőket az elmúlt hetekben, amíg arra várunk, hogy kikristályosodjon az AC Infinity koncepciója. De nem a live service-ként működő új játék leleplezése az egyetlen érdekesség, amire 2022-ben számíthatnak a széria rajongói, hanem egy különleges zenés élménnyel is visszatekinthetnek majd a sorozat múltjára.

Az Assassin's Creed Symphonic Adventure egy kétórás koncert lesz, amin egy teljes szimfonikus zenekar és kórus szólaltat meg közel száz zenei összeállítást. Ezeken az AC játékok zeneszerzői is dolgoznak majd, így többek között Jesper Kyd, Brian Tyler, és Sarah Schachner is részt vesz a produkcióban.

Hirdetés

Az élményhez viszont a szervezők szerint egy történet is társul, ami visszatekint az elmúlt tizenöt évben a játékokban átélt kalandokra. Annak érdekében, hogy ezt megvalósíthassák, az előadók egy méretes kivetítőn futó videóval szinkronban adják majd elő a zeneszámokat.

Ugyan az utóbbi évek trendjei alapján azt gondolhatnánk, hogy az Assassin's Creed Symphonic Adventure kifejezetten alkalmas lenne rá, hogy streamelésre is lehetőséget adjanak az alkotók, de egyelőre úgy tűnik, csak személyesen lehet majd meghallgatni a koncertet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az első előadás még igen messze van, a premier 2022. október 29-én esedékes Párizsban, a turné többi dátumát és helyszínét pedig még nem árulták el a szervezők.

A koncert kreatív koncepcióját egyébként az Overlook Events állította össze, akik korábban hasonló narratív zenei élményt készítettek már a Dragon Ball és a Saint Seiya manga alapján is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)