Hirdetés

Assassin's Creed, Resident Evil, esetleg Aknakereső? Most te dönthetsz arról, melyik kerüljön múzeumba

|

Újabb korszakalkotó játékoknak van esélyük arra, hogy bekerüljenek a World Video Game Hall of Fame tagjai közé.

Hirdetés

Ahogy a filmek, sorozatok és zenék esetében, úgy bizony a videojátékok között is vannak olyan alkotások, amelyek bizonyos tulajdonságaik miatt igazi klasszikusoknak, esetleg egyenesen műfajteremtő alkotásoknak számítanak.

Az ilyen kiemelkedő címek összegyűjtésére jött létre a World Video Game Hall of Fame, ami tulajdonképpen egyfajta hírességek csarnoka, így nyilván nagy megtiszteltetéssel jár egy új tag megjelenése.

Hirdetés

Idén is lehetősége nyílik számos jól ismert játéknak arra, hogy elfoglalja méltó helyét a legendák között, és a gyűjteményért felelő múzeum nyilvánosságra is hozta a 12 döntős alkotást. Íme:

- Assassin's Creed
- Candy Crush Saga
- Dance Dance Revolution
- The Legend of Zelda: Ocarina of Time
- Minesweeper
- Ms. Pac-Man
- NBA Jam
- PaRappa the Rapper
- Resident Evil
- Rogue
- Sid Meier's Civilization
- Words with Friends

Ahogy azt a fenti lista is mutatja, ezúttal is sikerült beválogatni jó sok népszerű játékot, amelyek között van olyan, ami már egy meglévő sorozatot bővített, de olyan is, ami gyakorlatilag elindított egy franchise-t. Nyilván nem egyszerű egy ilyen gyülekezetből egyetlen címet kiválasztani, de ha ti is beleszólnátok a szavazásba, akkor itt leadhatjátok voksotokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A győzteseket várhatóan május 5-én fogják kihirdetni. Szerintetek a fentiek közül melyik érdemli meg leginkább a dicsőséget?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)