Hirdetés

Attól is elfáradsz, hogy nézed, amint egy Guitar Hero-játékos 300%-os sebességgel is tökéletesen játszik

|

Hát még ha megpróbálnád te is eljátszani!

Hirdetés

Ugyan már nyolc év eltelt azóta, hogy az Activision megpróbálta feltámasztani a Guitar Hero sorozatot, és tizenhárom éve volt, hogy az utolsó klasszikus epizód, a Warriors of Rock megjelent, elhivatott rajongók továbbra is lelkesen nyúzzák a műanyag hangszereket, újabb és újabb világrekordokat beállítva. Rengeteg gyakorlás kell, hogy valaki 100%-os pontossággal, hiba nélkül el tudjon játszani egy számot, ahhoz meg pláne, hogy 300%-os sebességgel is sikerüljön neki a mutatvány.

CarnyJared épp ráért, úgyhogy több órányi próbálkozást követően végül sikerült új világrekordot beállítania.

Hirdetés

Jared 533 próbálkozás után tudta a Guitar Hero 2-ben legyűrni a Free Birdöt hiba nélkül, háromszor olyan gyorsan, mint ahogy egyébként szól, pedig már úgy sem könnyű eljátszani. A korábbi rekord 235%-os sebességnél született. Nézzétek meg, ahogy kedélyesen beszélget, miközben persze rettenetesen izgul.

A következő kihívás számára természeteen a Through Fire and the Flames a GH3-ból, mivel a GH2 összes fontos világrekordját ő állította be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)