Hirdetés

Az AMC-re érkezik az Alan Wake sorozat

|

A Remedy is ott lesz majd a tévés adaptáció rendezésénél, de a The Walking Dead csatornája fogja elhozni Alan Wake történetét.

Hirdetés

A Remedy nagyon régóta arról álmodott, hogy sorozatot készíthessen az Alan Wake-ből, és aki olvasta korábbi tesztünket a játék felújított változatáról, az talán sejti, hogy szerkesztőségünkben is akad pár ember, aki nagyon örülne ennek. Évek óta beszélnek egy adaptációról, de mindig bizonytalan lábakon állt a projekt, mert egyik nagykutya sem akarta úgy igazán bevállalni azt.

Itt jött be a képbe az AMC: a The Walking Dead és a Breaking Bad csatornája úgy döntött, hogy felmarkolja a projektet, és új otthont ad a problémás író nehéz éjszakáinak.

Hirdetés

Maga Sam Lake, a Remedy kreatív vezetője hozta az örömhírt az Alan Wake Anniversary videójában.

"Már nagyon régóta beszélgetünk az Alan Wake sorozatról. A csodálatos sorozatairól elhíresült AMC most megvette a jogokat az Alan Wake-hez. El is kezdtünk együtt dolgozni velük, hogy összehozzuk a sorozatot."

A számtalan adaptációra váró videojáték közül az Alan Wake az egyik legígéretesebb projekt. A játék egyébként is nagy hangsúlyt fektetett az atmoszférára, a karakterekre és a történetmesélésre. Ez tökéletesen működhet egy újfajta médiumban is, izgatottan várjuk a végeredményt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)