Hirdetés

Az Epic Games össze akar hozni egy Fortnite filmet

|

Mi is felvontuk a szemöldökünket a hírek láttán, de egy olyan világban élünk, ahol a Sonicból és a Detective Pikachuból is vállalható alkotások születettek.

Hirdetés

A The Insider belsős forrásai szerint az Epic Games arra készül, hogy "kiterjessze" a Fortnite brandet egy új területre. Egy titokzatos informátor azt állítja, hogy ezt tulajdonképpen az Apple és Google ellen vívott hadjáratuk miatt tervezik.

Egy sikeres filmes projekt bevétele sokat segíthetne a jogi költségek rendezésében, és a PR osztály sem izzadna annyit, ha nem minden nap pereskedésekkel kapcsolatos közleményeket kellene írniuk, de valószínűleg így is annyi pénz folyik be a V-Buckok eladásaiból, hogy az Epicnek nem lesz pénzügyi gondja a következő néhány évben.

Hirdetés

Az ötlet alapvetően nem ördögtől való. Ugyan pár évvel ezelőtt a hideg futkosott volna a hátunkon egy videojátékos adaptáció gondolatától, azóta már végig néztünk egy csodálatosan sikerült Castlevania szériát, és eltöltöttünk egy-egy kellemes estét Sonic és Pikachu társaságában is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezek után már képesek vagyunk elhinni, hogy a Fortnite-ból is ki lehetne hozni valami vállalhatót, pláne ha egyesítik a Ready Player One-stílusú virtuális mókaorkánt a Squid Game-nek köszönhetően felkapott battle royale-os sztoriírással.

Az Epic Games egyelőre nem kommentálta az Insider jelentését, szóval mindez jelenleg csak pletyka, kezeljük is így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)