Hirdetés

Az idei Mortal Kombat film számos nagy blockbustert maga mögé utasított egy bizonyos fronton

|

Picit hihetetlen lehet, de úgy tűnik, van olyan hely, ahol egy egy videojátékos film népszerűbb, mint például a szintén elég friss Godzilla Kong ellen.

Hirdetés

Korábban annyi rossz filmadaptáció készült videojátékokból, hogy valószínűleg sokakat meglepett az utóbbi években megjelent alkotások minősége. Habár már az is nagy szám, hogy a 2016-os Warcraft leginkább a korrekt kategóriába sorolható, ahogy a 2018-as Tomb Raider is, viszont a 2020-ban debütált Sonic, a sündisznó kifejezetten szórakoztató darab lett, és az idei Mortal Kombat is megérhetett egy mozijegyet.

Habár a mozik pénztárainál nem lett kiemelkedő pénzügyi siker a Mortal Kombat, nagyon úgy tűnik, hogy a streaminget kedvelők körében más a helyzet.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter forrásai alapján ugyanis továbbra is a legendás verekedős szérián alapuló adaptáció produkálta eddig a legjobb premiert az HBO Max kínálatában, megelőzve az összes olyan filmet, amelyik szintén egyszerre jelent meg a mozikban és a streaming platformon.

Ez azt jelenti, hogy a Mortal Kombat filmnek olyan alkotásokat sikerült maga mögé utasítania ezen a téren, mint a Godzilla Kong ellen, a Space Jam: Új kezdet, a Démonok között 3., vagy éppen a frissen debütált The Suicide Squad. Sajnos konkrét számokra nem derült fény, viszont ha tényleg pontos információkkal rendelkezik a THR, akkor bizony eléggé úgy tűnik, hogy bőven van igény minőségi adaptációkra a rajongók részéről.

Nektek hogy tetszett az idei Mortal Kombat?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)