Hirdetés

Az új, magyar nyelvű The Last of Us plakát miatt még nehezebb kivárni a sorozat premierjét

|

2023-at a Naughty Dog sikerjátékának adaptációjával indíthatjuk majd.

Hirdetés

A The Last of Us a PlayStation egyik legkultikusabb exkluzívja, amelynek első részét az idén megjelent remake-nek köszönhetően már felújítva, minden korábbinál jobb minőségben is átélhetik a játékosok, a történetet pedig kibővíthetik a Left Behind kiegészítővel, valamint folytathatják a 2020-ban megjelent második résszel, noha utóbbi már jobban megosztotta a rajongókat. 

A Sony azonban azt szeretné, ha a kiemelt tartalmai új közönségeket is megtalálnának, ezért készül például a Horizon: Zero Dawn sorozat a Netflixre, a Gran Turismo film a mozikba vagy éppen a The Last of Us széria az HBO Maxra. Utóbbi szerencsére minden más adaptációnál előbb kerül bemutatásra, már csak hetek választanak el minket attól, hogy megtudjuk, miképpen képzelte el a feldolgozást a projektért felelős páros, Neil Druckmann és Craig Mazin (Csernobil). 

Hirdetés

Az HBO egyelőre nem készült új trailerrel a The Last of Us sorozat kapcsán, viszont amiképpen november elején, úgy most is érkezett egy vadonatúj poszter, amivel átmenetileg csillapíthatjuk a várakozás miatti feszültséget. De az sem kizárt, hogy az ellenkezője történik, és fokozza türelmetlenségünket. Az HBO Max Magyarország Facebook oldala ismét megosztotta a plakát magyar változatát, így az elmaradhatatlan idézetet is az anyanyelvünkön olvashatjuk:

A Pedro Pascal (A Mandalóri, Trónok harca) és Bella Ramsey (Trónok harca, Catherine, a Madárka) főszereplésével készült, tíz epizódos sorozat 2023. január 16-án debütál az HBO Maxon, a mellékszerepekben olyan színészekkel, mint a Tommy-t alakító Gabriel Luna (Terminátor: Sötét végzet, A SHIELD ügynökei), a Billt életre keltő Nick Offerman (Városfejlesztési osztály, Devs), a Tesst megformáló Anna Torv (A rejtély, Mindhunter), a Riley bőrébe bújó Storm Reid (Időcsavar, Eufória), valamint a videojátékos Joelt és Ellie-t megszólaltató Troy Baker és Ashley Johnson is. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Aki kevesli a kedvcsinálók mennyiségét, az készüljön fel, mert az HBO a december 1. és december 4. között megrendezésre kerülő brazíliai Comic-Conhoz kapcsolódóan tartani fog egy panelt, és a spekulációk alapján itt debütálhat az új előzetes. Persze garancia nincs rá, de reménykedni szabad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)