Hirdetés

Az új World of Warcraft könyv Kalimdor kontinensét mutatja be

|

A Blizzard a közelmúltban elindított egy új könyvsorozatot Exploring Azeroth címmel, a következő kötet pedig a jelenleg Horda irányítás alatt álló Kalimdorral foglalkozik.

Hirdetés

A Warcraft világát számtalan könyv bővítette már. Az Exploring Azeroth ugyan nem ezt a célt szolgálja, de részletes betekintést enged az univerzum nagyobb kontinenseinek részleteibe. Az első kötet az Eastern Kingdomsra koncentrált, Flynn Fairwind és Matthias Shaw páros jegyzeteiből táplálkozott.

A kém és a kalóz bejárták a földdarab egészét, és teleszórták az utazásról szóló kötetet személyes anekdotákkal és olyan legendákat is kitárgyaltak benne, mint Terenas király eltűnt koronája.

Hirdetés

A következő könyv Exploring Azeroth: Kalimdor címet kapta, és a Horda otthonáról fog szólni. Azt még nem tudjuk, hogy ki lesz a narrátor, de jó eséllyel a frakció egyik hőse áll majd középpontban. Sokan tippelnek Rexxarra, a vadászra, de ezt hivatalos forrás még nem erősítette meg.

Aki már fenné az agyarát a kötetre, az egy picit még tegye félre a reszelőjét: a könyv megjelenése 2021. október 15-én várható. Addig még lesz időtök összegyűjteni rá a 25 dolláros vételárat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)