Hirdetés

Az Uncharted film egy új mozis franchise alapja lesz

|

A Sony Pictures elnöke elégedett az adaptáció eredményeivel.

Hirdetés

Noha a külföldi kritikusok nincsenek elragadtatva az Uncharted filmváltozatától, a hazai vélemények többsége pozitív, a közönség pedig a visszajelzések alapján kifejezetten kedveli - ez utóbbi megmutatkozik a bevételi számokban is, elvégre Tom Holland és Mark Wahlberg kalandfilmje rendkívül jól teljesít a kasszáknál, a Sonic óta nem nyitott ilyen jól videojátékos film. A Sony egyik fejese, Josh Greenstein a minap már eldicsekedett az eredményekkel és megköszönte a résztvevőknek a munkát, most azonban a Sony Pictures elnöke ennél is továbbment. 

Hirdetés

Miután az Uncharted film már 139 millió dolláros összbevétellel büszkélkedhet, a Deadline jelentése szerint a Sony Pictures Motion Picture Group vezetője, Tom Rothman egy céges körlevélben a következőket írta a munkatársaknak: 

"Az egyetlen hétvége alatt összeszedett több mint 100 millió dolláros bevételével, valamint a Rotten Tomatoes 90%-os pozitív közönségpontszámával az Uncharted egy új sikerfilm-franchise a vállalat számára. Ez nagy győzelmet jelent a vállalat minden egyes részlegének, hiszen ez a film volt az első nagyszabású produkciónk, amelyet teljesen leállított a Covid megjelenése, mégis kitartottunk, hogy befejezzünk egy olyan filmet, amelyet a közönség szeret, és a világjárvány ellenére stratégiai lendülettel marketingeltünk és terjesztettünk világszerte."

Bár a Sony Pictures egyelőre nem erősítette meg, hogy folytatódik-e az Uncharted mozi, a számok magukért beszélnek, ahogyan a film befejezése, stáblistás jelenetei is ezt vetítik előre. Nektek hogy tetszett a fiatal Nathan Drake kalandozása?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)