Hirdetés

Az Xbox életnagyságú Halo-verdát villantott a Free Guy premierjén

|

A nagy leleplezésre a film premierjén került sor, természetesen Ryan Reynoldsszal.

Hirdetés

Ryan Reynolds mindent megtesz annak érdekében, hogy minél többen felfigyeljenek a hamarosan mozikba kerülő Free Guy-ra, amely a videojátékok világába kalauzolja el a nézőket egy öntudatra ébredő NPC-n keresztül. A színész attól sem riad vissza, hogy rommá gyúrva promózza a filmet, de azért vannak visszafogottabb húzásai is, mint például az Xbox-szal való együttműködés. Ennek keretében legutóbb arra szavazhattunk, hogy melyik NPC érdemli az Xbox Game Pass Non Player Character Awards díját, ezúttal viszont egy egészen új szintre emelték a partnerséget. 

Hirdetés

A Free Guy világpremierjén ugyanis Ryan Reynolds mellett felbukkant a Halo Infinite egyik járgányának méretarányos mása, egy életnagyságú Warthog. A badass verda nem csupán jól néz ki, teljesen működőképes is, a tervezése pedig a Hoonigan Industriesnak köszönhető, amely a 343 Industries munkatársaival szorosan együtt dolgozva, nagyfelbontású képek segítségével alkotta meg a bestiát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A valódi Warthog 43 hüvelykes (~110 cm) abroncsokkal, több mint ezer lóerővel és egy dupla turbós Ford V8 motorral van felszerelve. Persze nem ok nélkül bukkant fel a 20th Century Studios eseményén, az Xbox Wire szerint érdemes lesz figyelni a film közben is. 

Nézzétek meg mozgás közben is:

A premier egyik vendége, Ninja sem tudta megállni, hogy pózoljon vele:

Reynolds egyébként azt is bejelentette, hogy ki nyerte az Xbox Game Pass Awards díjat: a Doomból Samuel Hayden. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)