Hirdetés

Az Xbox minihűtő után jön az Xbox kenyérpirító?

|

Sőt, úgy fest, hogy egy sor további Xbox és Halo témájú termék fogja elárasztani a piacot.

Hirdetés

Nemrég különös képek kezdtek el felbukkanni a közösségi médiában, amelyeken egy Xbox Series S konzolról mintázott kenyérpirító látható. Normális esetben csípőből rávágnánk, hogy kamu, de egyrészt még nincs április 1-je, másrészt pedig a Microsoft a közelmúltban annyira beleállt egy, az Xbox Series X monolitszerű formáját kifigurázó mémbe, hogy abból Magyarországon is forgalmazott termék lett: az Xbox Series X minihűtő.

Ráadásul elképzelhető, hogy nem sokáig kell már egyedül árválkodni a konyhában (vagy inkább a nappaliban, közel a tévéhez és a konzolhoz), mert a jelek szerint licencelt Xbox termékek egész sora van készülőben - fedezte fel a francia XboxSquad.

Hirdetés

A Halo franchise-ből ismerős energiakardot formázó asztali lámpából, szerszámosládából, xboxos egérpadokból, tárolókból, sörnyitóból, toll- és ceruzatartóból, tányér- és bögrekészletből álló kollekció legizgalmasabb darabja kétségkívül a 60 euróért meghirdetett Xbox Series S kenyérpirító. Sztenderd kialakítású konyhai kisgépről van szó, amely egyszerre két szelet kenyeret tud aranybarnára sütni, vagy szénfeketére égetni, ha feledékenyek vagyunk.

Az nem derült ki, hogy esetleg belenyomja-e az Xbox logót a kenyérbe, de kihagyott ziccer lenne, ha kiderülne, hogy az elvileg Franciaországból és Belgiumból előrendelhető termék valóban létezik, ám erre az apróságra nem gondoltak a tervezők.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)