Hirdetés

Azért kezdett el edzeni egy játékos, hogy úgy nézzen ki, mint a Baldur's Gate 3 karakterei – itt tart most

|

Mindenki máshonnan kapja meg a kezdőlökést - Serinide-nek például 300 órányi BG3 kellett.

Hirdetés

Aki az elmúlt fél évben járt az interneten, valószínűleg legalább egy posztba belefutott, ami a Baldur's Gate 3 karaktereinek külsejét méltatta. A Larian Studios játékának szereplői meglehetősen fittek, de ez kell is, hogy a sok rohangálás és harc ne fárassza ki őket.

Könnyen támadhat az egyszeri, életmódján változtatni kész gamernek olyan gondolata, hogy szívesen látna hasonlót a tükörben is - egy cosplayernek, Serinide-nek például 300 óra után jött az ihlet, így elkezdett sportolni, és láthatóan megváltozott az alakja.

"Amikor a legmélyebb pontomon voltam, 300 órán át Baldur's Gate 3-aztam egy hónap alatt, aztán úgy döntöttem, edzek, hogy úgy nézhessek ki, mint a kedvenc karaktereim, azóta pedig több mint 15 fontot [közel 7 kg-ot] fogytam, és látható izmaim is lettek. Azt hiszem, a tanulság, hogy a videojátékok igazából jók."

- kommentálta az alább látható előtte-utána képeket.

Hirdetés

Nem tudni, hogy mikor kezdte, és mennyi időbe telt neki ezt az eredményt elérni, de nem is ez a fontos: a lényeg, hogy csinálja.

Közösségi oldalain egyébként lakása, gigantikus Pokémon plüssei és macskája mellett jelmezeiről is posztol, melyek némelyike egész keveset takar. Átalakulását lelkes rajongói így még jobban láthatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)