Hirdetés

Batman: Arkham Knight - valóságban is száguld a Batmobil

|

Pár srác a valóságban is megépítette a Batman: Arkham Knight Batmobilját.

Hirdetés

A legtöbb kissrác - vagy gyermeklelkű férfi - álmai között szerepel, hogy egyszer bepattanhasson a Batmobil volánja mögé. Ugyan az eredeti filmek denevér járgányai gyűjtőknél, múzeumoknál, rajongóknál mind megtalálhatóak, a Team Galag most megépítette magának a Rocksteady tavalyi játékában, a Batman: Arkham Knight-ban használatos Batmobilnak az élethű mását.

A fiúknak 12 hónapjukba telt, hogy ezt a kis aranyost összehozzák. A szénszálas motorháztető alatt, amelynek az alapjait egy Lamborghini Gallardo szolgáltatta, egy 5.2 liters, V10-es motor duruzsol. A csodajárgány a Gumball 3000 elnevezésű versenyre készült (ez az Ágyúgolyó Futam utódja), ami átszeli egész Európát.

Rollin' through London. (📸 by @oskarbakke) #teamgalag #TGX #dublin2bucharest #Gumball3000 #Batmobile

teamgalag (@teamgalag) által közzétett fénykép,

We're not in #Gotham anymore 😂 #TeamGalag #Batmobile #TGX #GalagRun #YouveChanged #Respek

teamgalag (@teamgalag) által közzétett fénykép,

A csapatnak nem ez volt az első ilyen projektje, ugyanis korábban megcsinálták már a Christopher Nolan Sötét Lovag-trilógiájában látható Tumblert is. Mi garantáltan bepatannánk akármelyikbe. És Ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)