Hirdetés

Ha a trollokon múlna, ez lenne a Battlefield 1 trailere

|

Egy nagyon vicces, de komolyan egyáltalán nem vehető Battlefield 1 trailer készült a bétában tapasztalt bugok segítségével, ami kicsit más képet fest a játékról, mint a hivatalos kedvcsinálók.

Hirdetés

A Battlefield 1 bétája minden kétséget kizáróan átütő sikernek bizonyult, de a megjelenésre még nem teljesen kész kód azért bőven produkált hibákat is. Ezekből készült most egy csodás összeállítás.

Persze a különböző glitchek és a kicsit összezavarodott fizika által produkált jelenetek önmagukban is viccesek lennének, de a játék egyik eredeti trailerének hangjaival és zenéjével még viccesebb lett a bakiparádé. Remélhetőleg a Battlefield 1 október végi megjelenéséig a DICE-nak minél többet sikerül kijavítani a videón látott hibákból, de ha közületek valakinek éppen erre van szüksége, akár még utolsó pillanatos gépfejlesztésre is van idő, ha a gépigényhez valami még hiányzik. Vagy ha erre sincs már szükség elővehetünk még néhány paródiatrailert, hátha azokkal gyorsabban múlik az idő.

Ti mivel készültök a rajtra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)