Hirdetés

Battlefield 4 könyv - olvass bele most!

|

Várható volt, hogy a játék sikerét meglovagolva a Battlefield 4: A háború küszöbén regény is gyorsan megjelenik, amelybe most bele is olvashattok nálunk.

Hirdetés

Részletesen beszámoltunk nektek a Battlefield 4 megjelenés napján az egyjátékos kampányról, aztán a többjátékos BF4 mókát is kiveséztük lelkesen, most azonban nem mi szeretnénk magyarázni, megteszi ezt helyettünk Peter Grimsdale.

Összesen 344 oldalon mesél a Battlefield 4: A háború küszöbén című regényében a játékhoz kapcsolódó nem túl szép világról, ahol Lazlo Kovic, a CIA beépített sanghaji ügynöke egy rosszul sikerült kommandós-akciót követően mind a saját felettesei, mind a kínai Állambiztonsági Minisztérium első számú bűnbakjává válik. Ráadásul egy, a Mao-korszak előtti időkből származó, rettegett titkos kínai bűnszövetkezet is vadászni kezd rá, mert hát ilyen is kell ilyenkor az ember nyakába. Ezalatt az egész város a háttérből manipulált, egyre jobban eszkalálódó Amerika-ellenes hangulattól forrong, amely akár a két ország közötti háborúhoz is vezethet. Kovic a bőrét mentve önállósítja magát, és kínai alvilági kapcsolatait felhasználva próbálja kideríteni, kik és milyen érdekektől vezérelve mozgatják a szálakat.

Ha kíváncsiak vagytok a regény hangulatára, akkor az első 30 oldalt elolvashatjátok ide kattintva. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)