Hirdetés

Befejezték a Vaják 3. évadának forgatását

|

Henry Cavill saját kezűleg köszönte meg a munkát a stábtagoknak.

Hirdetés

Bár legközelebb a Vaják előzménysorozatára számíthatunk, A vér eredete után folytatódik a fősorozat is, ehhez pedig az kell, hogy a stáb be tudja fejezni a forgatást, hiszen az utómunálatoknak sok időt vesznek igénybe. A forgatás egyébként nem zajlott zökkenőmentesen, egy időre például kényszerszünetet kellett elrendelni, mert Henry Cavill koronavírusos lett (az otthon töltött időt mi mással is tölthette volna el a színész, mint gépszereléssel). Szerencsére ez nem hátráltatta sokáig a stábot.

Öt hónapnyi forgatás után ugyanis végre dobozba került a Vaják 3. évads, ezt megünnepelendő pedig a Ríviai Geraltot alakító Henry Cavill egy kedves levelet küldött a stábtagoknak, amelyben megköszönte a közös munkát.

Hirdetés

Nyilván a gesztust nem tartották magukban az érintettek, így felkerült az internetre az egyik példány, amelynek szövege így szólt: 

"Micsoda évad volt ez! Csak meg akartam köszönni mindannyiótoknak az elszántságot és az elkötelezettséget a kemény forgatás alatt. Remélhetőleg mindannyian megkapjátok a jól megérdemelt pihenéseteket. Őszinte tisztelettel: Henry Cavill."

Hogy a Vaják harmadik évada mikor debütálhat a Netflix kínálatában, azt egyelőre nem tudni, de azt igen, hogy négy új karakter már biztosan szerepelni fog benne, köztük egy olyan is Robbie Amell megformálásában, akit sem a könyvekben, sem a játékokban nem láthattunk. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)