Hirdetés

Bejelentették a Vaják előzménysorozat második szereplőjét is

|

A The Witcher: Blood Origin még mindig homályba burkolózik, de a stáb már kezdi felfedni magát.

Hirdetés

Szépen alakul a Vaják 2. évadának szereplőgárdája, elvégre Henry Cavill és a már többi ismert arc mellett fel fog benne bukkanni többek között Philippa Eilhart és Sigismund Dijkstra is, de nem ez az egyetlen sorozat, amely a franchise-t készül bővíteni a Netflixnél. A The Witcher: Blood Origin Ríviai Geralt kalandjai előtt 1200 évvel fog játszódni, és év elején már meg is találták hozzá az első színészt a brit Jodie Turner-Smith (Az utolsó remény, Gyilkos űrhajó, Jett, Bűntudat nélkül) képében, aki egy istennő hangjával megáldott, Élie nevű harcost alakít majd. 

Hirdetés

A hivatalos The Witcher Twitter információi szerint az előzménysorozat stábját erősíti az ír színész, Laurence O'Fuarain (Egy eltitkolt élet, Fekete 47, The Limit Of) is. O'Fuarain egy Fjall névre keresztelt karakter bőrébe bújik, aki a király védelmére felesküdött harcosok klánjába született, és mély sebet hordoz magában: egy csatában elesett szerette halálát, aki megpróbálta megmenteni őt. Olyan heg ez, amely nem engedi, hogy letelepedjen, hogy megbékéljen magával vagy a környezetével. A megváltásra való törekvése során Fjall a legvalószínűtlenebb szövetségesek mellett harcol, miközben megpróbálja beteljesíteni bosszúhadjáratát egy zűrzavarban lévő kontinensen. 

A The Witcher: Blood Origin egyelőre nem kapott premierdátumot, de az biztos, hogy 6 részes lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)