Hirdetés

Ben Affleck is elkenődött, miután a Riot nerfelte a Valorant egyik karakterét

|

A színész-rendező csalódottságának adott hangot, amiért Jett gyengébb lett.

Hirdetés

Manapság már kevesen ütköznek meg azon, ha egy hírességről kiderül, hogy szabadidejében aktív gamer. Henry Cavill például akkora kocka, hogy saját maga épít gamer-PC-t, keni-vágja a Warhammer 40,000 lore-t, de ugyanígy meg lehet említeni a Halo-rajongó Daniel Craiget, a Falloutot imádó Matthew Perryt, a Mortal Kombatban nyomuló Megan Foxot vagy a Call of Dutyban erős Mila Kunist. És igazság szerint még nagyon sokáig folytathatnánk a videojáték-rajongó színészek felsorolását, mielőtt rátérnénk, a sportolók, zenészek és más celebritások csoportjaira.

A Good Will Hungint forgatókönyvéért, valamint az Argo-akció rendezésért Oscar-díjjal jutalmazott Ben Affleck például a Riot Games free-to-play shooteréért, a Valorantért van oda, de a legfrissebb, 7.04-es patch élesedése óta már nem olyan lelkes, mint korábban.

Hirdetés

A szóban forgó update ugyanis nem csupán azzal keltett feltűnést, hogy elhozta a Sunset térképet, valamint némileg átrendezte a Breeze csatateret, hanem azzal is, hogy megnyirbálta több ügynök képességeit, a leglátványosabban Jettét. Ezt szóvá is tette a karaktert szinkronizáló Shannon Williamsnek, akivel a Valorant Champions Touron találkozott. Ez ugyanaz az e-sportrendezvény, amelynek a közönsége kifújolta Elon Muskot.

"Igen, és aztán nerfelték Jettet. Ez a gond."

- hangzott el a csalódott Afflecktől, akinek véleményét alighanem sok játékos osztja.

De valószínűleg azok sincsenek kevesen, akik örülnek, hogy az OP-nek tartott dél-koreai bérgyilkos gyors helyváltoztatásra használatos Tailwind képességének lerövidült a hatótávja, és hosszabb időnek kell eltelnie, mire bevethetnénk. Emellett a kvázi füstgránátként működő Cloudburst hatóideje is jelentősen csökkent, miközben az Updraftet, ami Jettet a magasba katapultálja két alkalom helyett már csak egyszer lehet igénybe venni. A végső képessége pedig, a dobókéseket idéző Blade Storm a korábbi hét helyett mostantól nyolc pontba kerül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)