Hirdetés

Ben Stiller, LeBron James és John Travolta még nálad is nagyobb God of War-rajongó

|

"All Parents Can Relate" - mondja nekünk a God of War Ragnarök legújabb kedvcsináló videója, amit le is fordítottunk nektek, mert ennél csodásabb élmény nem lesz ma.

Hirdetés

Nyolc nap múlva megérkezik az év egyik legjobban várt játéka, a God of War Ragnarök (a mi teljes mértékben spoilermentes tesztünk csütörtökön délután 5-kor számíthattok), a Sony illetékesei pedig nem bízzák véletlenre a marketingkampányt sem. Megannyi izgalmas előzetes után most egy rendhagyó kedvcsináló érkezett a játékhoz, főszerepben Ben Stillerrel, LeBron Jamesszel és John Travoltával, illetve az ő gyermekeikkel.

Egy terápiás foglalkozást nézhetünk meg az alábbi videóban, melyet a teljes Kratos cosplayben pompázó Stiller vezényel le. A résztvevők többek között azt boncolgatják, milyen valós tanulságokat szűrhetnek le a szülők Kratos és Atreus kapcsolatából, illetve hogyan válhat valakiből jobb apa egészen egyszerűen attól, hogy Kratos jelmezben feszít. 

Hirdetés

Csodálatos apák, szemüket forgató gyermekeik, varázslatosan abszurd promó, tessék megtekinteni gyorsan, magyar feliratot is hegesztettünk hozzá: 

A God of War Ragnarök november 9-én fog megjelenni PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra. Teljesen felesleges megkérdeznünk, hogy várjátok-e.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)